Advertisement

Karagümrük - Gençlerbirliği / Fatih Karagümrük-Gençlerbirliği maçının ardından - Son ... / Fatih karagümrük ile gençlerbirliği, süper lig'in 40.

Karagümrük - Gençlerbirliği / Fatih Karagümrük-Gençlerbirliği maçının ardından - Son ... / Fatih karagümrük ile gençlerbirliği, süper lig'in 40.. Fatih karagümrük'a galibiyeti getiren golleri ervin zukanovic, fabio borini, alassane ndao(2) ve lens kaydederken gençlerbirliği'nin tek sayısı ise i̇lker karakaş'tan geldi. 5 maçlık galibiyet özlemini noktalayan karagümrük, bu sonuçla 54 puana yükseldi ve 9. Gençlerbirliği ise 19 puanda kaldı. Dakikada ndao ile farkı 2'ye yükseltti. Haftasında gençlerbirliği ile karagümrük karşı karşıya geldi.

Haftasında fatih karagümrük, sahasında gençlerbirliğini konuk etti. Fatih karagümrük gençlerbirliği deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Dakikada fatih karagümrük farkı 2'ye çıkardı. Gençlerbirliği ise 19 puanda kaldı. Dakikada savunmaya yardım etmek isterken penaltıya neden oldu.

Maç günü: Karagümrük Gençlerbirliği - Karagümrük Haber
Maç günü: Karagümrük Gençlerbirliği - Karagümrük Haber from karagumruk.com.tr
Haftasında fatih karagümrük, sahasında gençlerbirliğini konuk etti. Haftanın ilk maçında gülen taraf fatih karagümrük oldu. Karagümrük ile gençlerbirliği, spor toto süper lig'in 40. Fatih karagümrük, süper lig'in 40. Gençlerbirliği (17.) karagümrük (8.) 1:3. Dakikada ndao ile farkı 2'ye yükseltti. Fatih karagümrük ile gençlerbirliği, süper lig'in 40. Fatih karagümrük'a galibiyeti getiren golleri ervin zukanovic, fabio borini, alassane ndao(2) ve lens kaydederken gençlerbirliği'nin tek sayısı ise i̇lker karakaş'tan geldi.

Gençlerbirliği (17.) karagümrük (8.) 1:3.

9 mayıs 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 01:00. Gençlerbirliği fatih karagümrük i̇lk 11'ler. Fatih karagümrük ile gençlerbirliği, süper lig'in 40. Dakikasında biglia ile öne geçen karagümrük, 36. Haftasında fatih karagümrük , gençlerbirliği 'ni konuk etti. Haftasında gençlerbirliği ile karagümrük kozlarını paylaştı. Karagümrük ile gençlerbirliği, spor toto süper lig'in 40. Haftasında gençlerbirliği ile karagümrük karşı karşıya geldi. Karşılaşma karagümrük ev sahipliğinde fatih terim stadyumu'nda gerçekleşiyor. Spor toto süper lig'in 40. Fatih karagümrük played against gençlerbirliği in 2 matches this season. Haftanın ilk maçında gülen taraf fatih karagümrük oldu. Hafta karşılaşmasında gençlerbirliği, karagümrük'ü konuk etti.

Fatih karagümrük ile gençlerbirliği, süper lig'in 40. Fatih karagümrük gençlerbirliği deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Spor toto süper lig'in 40. Karşılaşma karagümrük ev sahipliğinde fatih terim stadyumu'nda gerçekleşiyor. Dakikada fatih karagümrük farkı 2'ye çıkardı.

Fatih Karagümrük-Gençlerbirliği maçı Başakşehir Fatih ...
Fatih Karagümrük-Gençlerbirliği maçı Başakşehir Fatih ... from img.fanatik.com.tr
Dakikada savunmaya yardım etmek isterken penaltıya neden oldu. Gençlerbirliği (17.) karagümrük (8.) 1:3. Dakikada fatih karagümrük farkı 2'ye çıkardı. Dakikasında biglia ile öne geçen karagümrük, 36. Fatih karagümrük ile gençlerbirliği, süper lig'in 40. Haftasında karagümrük ile gençlerbirliği karşı karşıya geliyor. Fatih karagümrük'a galibiyeti getiren golleri ervin zukanovic, fabio borini, alassane ndao(2) ve lens kaydederken gençlerbirliği'nin tek sayısı ise i̇lker karakaş'tan geldi. Haftanın ilk maçında gülen taraf fatih karagümrük oldu.

Haftasında gençlerbirliği ile karagümrük kozlarını paylaştı.

Fatih karagümrük ile gençlerbirliği, süper lig'in 40. Ligde sahası ve tesisi olmayan tek takım karagümrük maçı farklı kazandı. Karşılaşma karagümrük ev sahipliğinde fatih terim stadyumu'nda gerçekleşiyor. Fatih karagümrük gençlerbirliği deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Haftasında gençlerbirliği ile karagümrük kozlarını paylaştı. Fatih karagümrük, süper lig'in 40. Spor toto süper lig'in 40. 9 mayıs 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 01:00. Karagümrük ile gençlerbirliği, spor toto süper lig'in 40. Dakikada ndao ile farkı 2'ye yükseltti. Dakikada fatih karagümrük farkı 2'ye çıkardı. Haftasında karagümrük ile gençlerbirliği karşı karşıya geliyor. Gençlerbirliği ise 19 puanda kaldı.

Haftasında karagümrük ile gençlerbirliği karşı karşıya geliyor. Gençlerbirliği fatih karagümrük i̇lk 11'ler. Fatih karagümrük ile gençlerbirliği, süper lig'in 40. Haftasında gençlerbirliği ile karagümrük kozlarını paylaştı. Spor toto süper lig'in 40.

Karagümrük 1-4 Beşiktaş maç özeti ve golleri (İZLE)
Karagümrük 1-4 Beşiktaş maç özeti ve golleri (İZLE) from www.futbolarena.com
Haftanın ilk maçında gülen taraf fatih karagümrük oldu. Haftasında fatih karagümrük , gençlerbirliği 'ni konuk etti. Karagümrük ve gençlerbirliği 15 kez karşı karşıya geldi ve bu mücadelelerde karagümrük 7 galibiyet elde ederken 3 karşılaşma berabere tamamlandı. Fatih karagümrük'a galibiyeti getiren golleri ervin zukanovic, fabio borini, alassane ndao(2) ve lens kaydederken gençlerbirliği'nin tek sayısı ise i̇lker karakaş'tan geldi. Yayıncı kuruluştan açıklanan program şöyle;pic.twitter.com/kswjdrpeoj. Haftasında karagümrük ile gençlerbirliği karşı karşıya geliyor. Haftasında gençlerbirliği ile karagümrük kozlarını paylaştı. Spor toto süper lig'in 40.

Haftasında fatih karagümrük , gençlerbirliği 'ni konuk etti.

9 mayıs 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 01:00. Fatih karagümrük, süper lig'in 40. Ligde sahası ve tesisi olmayan tek takım karagümrük maçı farklı kazandı. Gençlerbirliği ise 19 puanda kaldı. On sofascore livescore you can find all previous fatih karagümrük vs gençlerbirliği results sorted by their h2h matches. Dakikada savunmaya yardım etmek isterken penaltıya neden oldu. Haftasında karagümrük ile gençlerbirliği karşı karşıya geliyor. Karşılaşma karagümrük ev sahipliğinde fatih terim stadyumu'nda gerçekleşiyor. Fatih karagümrük ile gençlerbirliği, süper lig'in 40. Gençlerbirliği'nin tek golünü ise 90+4. Gençlerbirliği fatih karagümrük i̇lk 11'ler. Haftasında fatih karagümrük , gençlerbirliği 'ni konuk etti. Dakikasında biglia ile öne geçen karagümrük, 36.

Post a Comment

0 Comments